fbpx

Opstijgendvocht.nl

Als bedrijf is Opstijgendvocht.nl gespecialiseerd in het permanent verhelpen van capillair opstijgend grondvocht door middel van gel-injecties.

Bij oudere gebouwen ontbreekt de vochtwerende laag in de stenen. Door de capillaire werking van de stenen kan het grondvocht boven het maaiveld uitstijgen, met alle gevolgen van dien.

De oplosmiddelvrije gel van Opstijgendvocht.nl, op basis van silaan, vernauwt en hydrofobeerd de poriën. Hierdoor gaat de de capillaire werking van de stenen voorgoed verloren en zal de muur boven de barrière uitdrogen. Onze gel is milieuvriendelijk, niet giftig en bezorgt u geen geurhinder. Wij streven er naar uw project in één dag te klaren om de overlast voor u tot een minimum te beperken. Dit doen wij tegen een eerlijke prijs. U krijgt vooraf een gratis en heldere offerte zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Heeft u het vermoeden dat uw woning schade ondervind door opstijgend grondvocht? Twijfel niet langer en neem direct contact met ons op. Samen met onze expert wordt er dan zo snel mogelijk een bezichtiging ingepland. Er worden dan vochtmetingen verricht en er wordt u een oplossing aangeboden. Voor het opmaken van een offerte worden geen kosten berekend en is, uiteraard, geheel vrijblijvend.

Logo-garantie_11

 

Onze website
Wij bieden

Gedetailleerde omschrijving van uw woonwensen
Vul zoveel mogelijk informatie in, zodat wij een juiste inschatting kunnen maken.

Ik ga ermee akkoord dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen door de WoonWijzerWinkel