fbpx

Van Huizen Totaalbouw

EEN VLOTTE VERBOUWING VOLGENS UW WENSEN MET MAAR ÉÉN AANSPREEKPUNT

Uw woning aanpassen aan uw (nieuwe) woonwensen, uw nieuwe woning aanpassen naar uw gewenste situatie, Van Huizen Totaalbouw kan alle verbouwingen aan uw bedrijfspand in één hand verzorgen. Dit geeft u de rust om andere zaken te regelen, in het vertrouwen dat de verbouwing vlot verloopt en uitgevoerd wordt zoals u wilt. Hierbij is de hoogste kwaliteit ons uitgangspunt. Ook het levensbestendig aanpassen van uw woning kunnen wij verzorgen! Wij zijn aangesloten bij de branche organisatie voor de bouw; Bouwend Nederland, waaruit onze kwaliteit blijkt.

ADVIES EN BEGELEIDING VOOR DE TOEKOMST

Om uw woning en installatie ook voor de toekomst duurzaam te maken kunnen wij u adviseren en begeleiden. Of het nu gaat om zonnepanelen, een oplaadpunt voor uw auto, woningisolatie of een zonneboiler, alle werkzaamheden die hiervoor nodig zijn kunnen wij voor u uitvoeren en begeleiden.

HYBRIDE OPLOSSINGEN

Voor duurzame oplossingen waarbij zonlicht voor warmte en elektriciteit zorgt, helpen wij u graag. Er zijn grote besparingen te realiseren op uw gas- en elektriciteit verbruik welke door de overheid worden gestimuleerd middels diverse subsidies! Voor advies en realisaties van verwarmingsinstallaties met een hybride warmte bron bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn officieel als Remeha Duurzaam Specialist erkend!

Gedetailleerde omschrijving van uw woonwensen
Vul zoveel mogelijk informatie in, zodat wij een juiste inschatting kunnen maken.

Ik ga ermee akkoord dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen door de WoonWijzerWinkel