fbpx

Fagerhult

Fagerhult ontwikkelt, produceert en verkoopt professionele verlichtingsoplossingen voor openbare ruimtes zoals kantoren, scholen, winkels, industrie én voor de zorg, zowel binnen als buiten. Onze verlichtingskennis, in combinatie met een breed scala van innovatieve, energie-efficiënte, milieuvriendelijke lichtoplossingen, maakt ons een natuurlijke partner voor het gehele project.

Fagerhult maakt deel uit van de Fagerhult Groep, het grootste verlichtingsconcern van Scandinavië en een toonaangevende onderneming in Europa, met ongeveer 2.300 medewerkers en vestigingen in ongeveer 20 landen over de hele wereld.

Licht is onze passie

Fagerhult zit in de verlichtingsindustrie sinds 1945. Gedurende al deze jaren hebben wij onze passie voor licht verenigd met functionele verlichting in een Scandinavisch design. Wij werken met een lange termijn focus op energie-efficiëntie, via intelligente lichtregeling en geavanceerde LED-technologie, om bij te dragen aan een wereld die houdt van licht.

Onze toegewijde medewerkers kunnen u met alles ondersteunen, van visualisatie en projectmanagement tot gespecialiseerde toepassingen. Omdat licht belangrijk is!

 

Kennis gebaseerd op onderzoek en feiten

Licht beïnvloedt de mens visueel, biologisch en emotioneel. Fagerhult heeft sinds het begin van deze eeuw zwaar geïnvesteerd in onderzoeksprojecten samen met een aantal universiteiten. Deze onderzoeksresultaten helpen ons de impact van het licht in het menselijk leven te begrijpen.

In onze fabriek in Habo, Zweden hebben we een testcentrum dat geavanceerde apparatuur en expertise omvat. De test- en onderzoeksresultaten stellen ons in staat om moderne, efficiënte en functionele verlichtingsoplossingen te bieden voor al onze klanten.

Met een menselijk perspectief

Mensen en de impact op het milieu staan ​​centraal in onze aanpak en vormen de basis van ons duurzaamheidsbeleid – Crystal Clear. We combineren onze innovatie en kennis met ruime ervaring in het creëren van verlichtingsoplossingen die maken dat mensen zich goed voelen, visueel, biologisch en emotioneel. Wij geloven in verantwoordelijkheid en duurzaamheid – voor onze klanten, onze medewerkers en toekomstige generaties. Voor ons is dat kristal helder.

Gedetailleerde omschrijving van uw woonwensen
Vul zoveel mogelijk informatie in, zodat wij een juiste inschatting kunnen maken.

Ik ga ermee akkoord dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen door de WoonWijzerWinkel