fbpx

Berkhout Kozijnen

Berkhout Kozijnen beschikt over kunststof kozijnen, deuren, (hef)schuifpuien, dakkapellen en terrasoverkappingen van hoogwaardige kwaliteit, aan ieder detail wordt gedacht.

Persoonlijke aandacht vinden we belangrijk. We nemen dan ook de tijd voor jouw wensen. Nadat we samen het geschikte kozijn hebben gekozen, komt onze vakspecialist langs om dit kozijn perfect in te meten, te leveren en uiteindelijk naadloos te plaatsen. We maken graag kennis met je in onze showroom in Ridderkerk.

Loop eens binnen bij Berkhout Kozijnen voor informatie en vrijblijvend advies.

Openingstijden:  Maandag t/m vrijdag vragen wij u om een afspraak te maken, bel 06-46 58 06 87

Zaterdag open van 10.00 uur tot 15.00 uur.

Erkend lid van het VKG keurmerk

Kozijnen die bij u en uw woning passen

Ons land staat bekend om mooie en vooral zichtbaar aanwezige kozijnen. Of het nu gaat om moderne gebouwen of een klassieke stijl woning, kozijnen dragen bij aan de uitstraling van uw gevel.

Met ALKU kozijnen kunt u uw persoonlijke wensen helemaal vormgeven. Vrijwel alle ontwerpen en indelingen zijn mogelijk.

Het ALKU-programma sluit altijd aan bij uw smaak en type woning. Ook in bijzondere vormen als getoogd, rond en afwijkende hoeken. ALKU kozijnen zijn leverbaar in twee profielseries:

Vlak profiel en verdiept profiel. Dat ook wel het renovatie- of Hollands-profiel genoemd wordt. Met name het verdiept profiel wordt in Nederland veelvuldig gebruikt.

Ook in uitvoering zijn er veel mogelijkheden. ALKU heeft bijvoorbeeld vaste kozijnen, draaikiepramen, valramen, uitzetramen en stolpramen. ALKU draaikiep- en stolpramen zijn standaard voorzien van een foutbedieningsblokkering.
De foutbedieningsblokkering voorkomt dat het raam tegelijk in zowel de draai- als de kiepstand terecht komt en dus slechts aan één scharnier zou hangen.

ALKU draaikiep- en stolpramen zijn verder standaard voorzien van inbraakwerend veiligheidsbeslag dat de normering van de Stichting Kwaliteit Gevelbouw (SKG) met glans doorstaat. Ook hebben ze een afsluitbare kruk. Door het veiligheidsbeslag wordt ruimschoots voldaan aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW).

ALKU kozijn onderscheidt zich verder door ongekende mogelijkheden in kleur, vormgeving en maatvoering. Met ALKU kozijn krijgt uw gevel een eigen gezicht. Elk ontwerp is realiseerbaar. Van het Vlakprofiel tot het robuust eigentijdse Verdieptprofiel dat speciaal voor de Nederlandse markt is ontwikkeld.

ALKU kozijn staat dus voor maatwerk bij uitstek, maar ook voor snelle levertijden en correcte prijzen.

Uw voordeur als visitekaartje

Als visitekaartje van de woning vraagt uw voordeur om een stijlvolle uitstraling. Passend bij u en uw huis. De toegangspoort tot uw huis moet bovendien zo ontworpen zijn dat alle ongewenste elementen worden buitengesloten. Koud, tocht, geluidshinder en ongenode gasten moeten discreet maar beslist een halt worden toegeroepen.

Voor en achterdeuren kunnen op verschillende manieren aan uw wensen worden aangepast. Zo kunt u er voor kiezen een deur naar eigen ontwerp te laten maken. Mits technisch mogelijk kunt u daarmee een uniek en persoonlijk tintje geven aan uw entree. Ook voor wat betreft figuurglas kunt u kiezen uit een groot scala aan mogelijkheden.

Daarnaast is er net zoals keuze aan deuren ook het sierbeslag zeer omvangrijk en kunt u kiezen uit verschillende soorten dorpels, waardoor u uw deur helemaal in uw smaak kunt laten maken.

Veilig, betrouwbaar en super isolerend

De deuren zijn standaard voorzien van in het fabricageproces meegelaste verstevigingshoeken, veiligheidscilinders, inbraakwerende, terugverende deurkrukken en meerpunsveiligheissluitingen.

Hiermee voldoen de deuren ruimschoots aan de normen van de Stichting Kwaliteit Gevelbouw (SKG) en het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW).

De deuren zijn verder uitgerust met hoogwaardige krimp- en onderhoudsvrije zacht kunststof afdichtingen.

Deze eigenschappen zorgen ervoor dat testen op het gebied van wind- en waterdichtheid met glans worden doorstaan en dat er door invloeden van het weer geen streepvorming op het glas of kozijn ontstaat.

Glaslatten zijn er in twee uitvoeringen, een rechte en geprofileerde glaslat.

Onze website
Wij bieden

Gedetailleerde omschrijving van uw woonwensen
Vul zoveel mogelijk informatie in, zodat wij een juiste inschatting kunnen maken.

Ik ga ermee akkoord dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen door de WoonWijzerWinkel