Wil jij je energierekening verlagen en dus geld besparen?

Dan is een GRATIS financiële coach en een energiecoach iets voor jou!


We verbruiken vaak onnodig veel energie. Want hoeveel verbruikt jouw koelkast? En wat levert het op om de verwarming lager te zetten? Hoeveel kun je besparen met het gebruik van een waterbesparende douchekop? Onze financiële en energiecoach komen graag bij je thuis langs voor advies en installeren energiebesparende producten om direct je energierekening te verlagen. En geven ze je tips om zuiniger omgaan met water en om stroom te besparen. Met als gevolg: een lagere energierekening! Zowel het adviesgesprek als de producten die ze instaleren zijn gratis.


Gratis energiebesparende maatregelen en advies over het verlagen van jouw energierekening.

Vraag nu via het onderstaande contactformulier een GRATIS Energieadvies aan huis aan. Onze energiecoach en financiële coach komen samen bij je thuis om je gratis energiebesparende producten te plaatsen en advies te geven over hoe je kunt besparen op je energierekening. Onze energiecoaches zijn zeer bekwaam en kunnen vaak direct maatregelen nemen om te besparen op je energierekening. Na afloop krijg je tips om snel aan de slag te gaan, zodat je geld bespaart op je energierekening. Het adviesgesprek met de financiële en energiecoach is gratis, vrijblijvend en duurt ongeveer één uur.

Hoe werkt het? Bekijk de volgende stappen:


Stap 1: Aanmelden

Meld je gratis aan voor een energieadvies aan huis. Dit kan via het aanmeld formulier. Vul hier jouw contactgegevens in zoals; straat, postcode, huisnummer, telefoonnummer en emailadres. We plannen zo snel mogelijk een afspraak in met de financiële coach en de energiecoach.

Stap 2: Afspraak inplannen

Nadat we je aanmelding hebben ontvangen neemt de financiële of energiecoach telefonisch contact met je op voor het maken van een afspraak wanneer jou het uitkomt. *Maak je liever zelf een telefonische afspraak met de financiële coach? Bel met 06 413 61 997 

Stap 3: Persoonlijk duurzaam advies aan huis

Onze energiecoach komt samen met de financiële coach op de afgesproken tijd en datum bij je thuis langs voor energieadvies. De woning wordt van top tot teen bekeken, waarna de financiële coach ‘aan de keukentafel’ je voorziet van advies over besparen in jouw huishouden.

Stap 4: besparende middelen plaatsen

De energiecoach helpt vervolgens bij het kiezen van producten die direct de energierekening verlagen. Deze energiebesparende producten worden gelijk geïnstalleerd. Denk hier bijvoorbeeld aan: radiatorfolie, tochtstrips, Ledlampen en een waterbesparende douchekop.

Stap 5: Plan en begeleiding

Na afloop van het huisbezoek ontvang je van de financiële coach en energiecoach advies en handige tips om snel zelf aan de slag te gaan. Dat scheelt euro’s op jouw energierekening!

>
Stap 6: Vervolg afspraak met de financiële coach

Met de financiële coach plan je een vervolggesprek in en kijk je samen waar je naar toe wilt met jouw financiën. *Maak je liever zelf een telefonische afspraak met de financiële coach? Bel met 06 413 61 997 


Aanmelden voor GRATIS energieadvies!

Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met je op voor het maken van een afspraak.

Haal gratis een energiecoach in huis!

Waarom een gesprek met een energiecoach?


✔ Inzicht in je energie verbruik

✔ Een lagere energierekening

✔ Tips die bij jou en je woning passen

✔ Besparingen tot 25% per jaar zijn mogelijk

✔ Meer comfort in je woning

✔ Een energiecoach kent de wijk en de soort woningen

✔ Gratis energiebesparende maatregelen direct geïnstalleerd /span>

Veel gestelde vragen

Wat doet een energiecoach?

Een energiecoach kan je helpen om een volledig beeld te krijgen van jouw energieverbruik. Hierbij wordt gekeken naar jouw gas-, water- en elektriciteitsverbruik en waar er mogelijkheden zijn om energie te besparen.

Een energiecoach kan je helpen om jouw gedrag te veranderen en bewuster om te gaan met energie. Hierbij kan hij of zij je tips geven over hoe je jouw energieverbruik kunt verminderen door bijvoorbeeld apparaten uit te zetten als je ze niet gebruikt.

Wat kan ik zelf al doen om energie te besparen?

Energie besparen doe je zo


- Zet apparaten die je niet gebruikt uit.
- Zet de verwarming lager.
- Verwarm alleen de ruimtes waar je veel bent.
- Vervang alle lampen voor ledlampen.
- Was niet heter dan nodig.
- Douche maximaal 5 minuten.
- Ventileer je huis regelmatig.
- Dicht naden en kieren met tochtstrips.

Ik hoef niets te betalen voor de EnergieCoach. Hoe kan dat?

Advies van een energiecoach en financiële coach is inderdaad kosteloos. De energiecoach en financiële coach worden aangeboden door de Nissewaard. Gemeente Nissewaard heeft als doel om haar burgers te helpen bij het verminderen van hun energieverbruik en het bijdragen aan een duurzamere leefomgeving. Een energiecoach kan hierbij helpen door mensen bewust te maken van hun energieverbruik en hen te adviseren over energiebesparende maatregelen.

Wat levert het advies van een energiecoach je op?

Door de hulp van een energiecoach kun je jouw energieverbruik verminderen en daarmee geld besparen op jouw energierekening. Bovendien draag je hiermee bij aan een duurzamere leefomgeving en een beter klimaat.

Maatregelen

Elk huis is anders, maar dit zijn de meestvoorkomende maatregelen:

- Reflecterend materiaal achter radiatoren
- Ventilatoren onder de radiator (warmte wordt sneller en beter verspreid)
- Tochtstrips die de kieren dichten
- Led-lampen
- Douchekop
- Koppelstukjes en/of filters waarmee je water bespaart

Wat doet een financiële coach?

Een financiële coach kan je helpen bij het opstellen van een budget en het bereiken van jouw financiële doelen. Dit kan bijvoorbeeld betrekking hebben op het opstellen van een budget, het aflossen van schulden, het opbouwen van een spaarrekening, het investeren van geld of het plannen van financiële doelstellingen op lange termijn.

Openingstijden WoonWijzerWinkel

Ma - Vrij | 11:00 - 17:00 uur
Za - Zon | Gesloten
Het adres: Directiekade 2, 3089 JA Rotterdam 010 747 0147 of Mail naar: [email protected]