De WoonWijzerWinkel verbindt vraag en aanbod op het gebied van duurzaam (ver)bouwen.

Bent u als bouw en/of installatie professional werkzaam in de regio Rotterdam Rijnmond, sluit u dan snel aan bij de WoonWijzerWinkel. Dankzij onze succesvolle en door 24 gemeenten ondersteunde campagnes bereiken wij honderden potentiële klanten in uw omgeving. Deze worden door onze kennismanagers onafhankelijk van informatie voorzien en gekoppeld aan bedrijven die passen bij de vraag. WoonWijzerWinkel is daarmee een open marktplaats waar vraag aan aanbod gekoppeld wordt met toegevoegde waarde voor zowel klant als bedrijf.

Om in aanmerking te komen voor het aanbieden van uw diensten of producten moet u wel aan bepaalde deelnamecriteria voldoen.  

  1. U bent een bij de KvK ingeschreven bedrijf dat minimaal 2 jaar staat ingeschreven.
  2. U hebt aantoonbare ervaring met duurzame werkzaamheden en kunt dit overleggen met referenties.
  3. U bent bereidt tot samenwerking en onderlinge kennisdeling
  4. U wilt en kunt bijdragen aan de verwezenlijking van de klantgerichte duurzame doelen van de WoonWijzerWinkel
  5. U voert werkzaamheden uit volgens wettelijke richtlijnen en kwaliteitseisen enerzijds en branche gerelateerde kwaliteitseisen anderzijds, zodanig dat prestatie en kwaliteit van het uitgevoerde werk maximaal kan wordt geborgd. Bij voorkeur bent u aangesloten bij een branche organisatie en in bezit van vakcertificaten en/of keurmerken.

Indien u wordt toegelaten tot het netwerk van de WoonWijzerWinkel betaalt u jaarlijks een bijdrage. In ruil daarvoor wordt uw bedrijf opgenomen in de lijst van leveranciers van de WoonWijzerWinkel hetgeen je onderscheidt van andere bedrijven en je bedrijf en werkzaamheden in een duurzame spotlight zet. Wij zorgen dan voor de koppeling met concrete leads en vertrekken uw informatie aan de klant.

Jaarlijkse bijdrage (ex BTW):

  • € 95,- (ZZP/eenpersoon ondernemingen)
  • € 295,- (ondernemingen met 2-10 werknemers)
  • € 495,- (ondernemingen met > 10 werknemers)

Heeft u interesse? Meldt uw bedrijf dan aan op: info@woonwijzerwinkel.nl